top of page

DIENSTEN

Betrouwbaar kwaliteitswerk

Heat Pump Service

Onderhoud gas cv toestellen 

Werken volgens het CO-keurmerk

De aanschaf van een kwalitatieve cv-ketel is geen garantie voor zorgeloos stoken. Technische systemen vereisen regelmatig onderhoud. Denk hierbij aan het periodiek afstellen zodat ze automatisch op hun optimale niveau blijven werken, het voorkomen van langzame vervuiling van warmtewisselende oppervlakken, en het oplossen van mogelijke verstoppingen. Regelmatige reiniging is dan ook essentieel.

Furnace Installation

cv-ketel vervanging

Een nieuwe cv-ketel levert direct besparingen op uw gasrekening op, zonder aanzienlijke investeringskosten, terwijl u optimaal rendement uit de ketel haalt. De nieuwste geavanceerde cv-ketels zijn uitgerust met de laatste technologieën, wat resulteert in energiezuiniger functioneren en directe besparingen op uw energierekening.

Barley Fields

Storingen cv toestellen 

Efficiënt. Betrouwbaar. Uitzonderlijk.

Heeft u een storing dan kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 0655340052
 

Tips:

  • Reset het toestel.

  • Controleer of de gaskraan is geopend.

  • Controleer of er spanning op het toestel staat.

  • De waterdruk in de cv-installatie dient tussen de 1,5 en 2 bar te zijn. Indien noodzakelijk dient u de cv-installatie bij te vullen.

  • Noteer storingscode

Installeren van complete installaties 

Wanneer uw cv-ketel niet meer te repareren is, is het begrijpelijk dat u snel een nieuwe wilt. Geen zorgen! Wij kunnen uw cv-ketel in slechts één dag vervangen, zodat u snel weer van een comfortabele woning kunt genieten. Zelfs als uw huidige cv-ketel nog werkt, kan het verstandig zijn om na te denken over vervanging. Een cv-ketel die ouder is dan 12 jaar kan namelijk zoveel energie verbruiken dat het voordeliger is om te investeren in een nieuwe hr-ketel.

Radiator Temperature Wheel

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Dit is de paragraaf voor het gedeelte over prijsaanvragen. Moedig websitebezoekers aan om informatie te verstrekken over hun project of verzoek, om in ruil daarvoor een offerte te ontvangen.

Bedankt voor de inzending!

Radiator

LAAT EEN BEOORDELING ACHTER

Hoe hebben we het gedaan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page